dissabte, 1 de juny del 2013

Reflexió de Spot i de l´obra de Vicent Estellès

Vaig a començar dient que el llibre de Spot m´ha agradat molt, ja que no he llegit mai llibres de teatre i pense que ha sigut una experiència nova i positiva per a mí.
La lectura d´aquest llibre ha sigut un poquet complicada perquè hi havíen molts personatges amb molts diàlegs i et podies confondre.

Respecte a l´obra de teatre que nosaltres l´hem representada de Spot, pense que ho hem fet bastant bé ja que ens sabíem tot el que havíem de dir, però crec que ens ha faltat actuar més i no estar solament dient el teu diàleg.
Però també es veritat que hem tingut bastant dificultat ja que hi havia gent mirant-nos i teníem que fer coses íntimes (com tocar culs, mamelles...).
Jo estic content amb l´obra de teatre que he fet però tinc un poquet d´impotència ja que podía haver eixit millor.

Respecte a l´obra de teatre de Vicent Andrés Estellès que hem anat a vóre, pense que als actors els ha costat molt actuar davant de molta gent però no es pot comparar l´obra que han fet ells i l´obra que hem fet nosaltres, ja que quan nosaltres vam veure l´obra de Vicent Estellès ens adonàrem de coses que podien haver eixit millor en la nostra obra.

Per últim, vullc donar l´enhorabona a tots els actors de l´obra de Torrent, perquè pense que ho han fet molt bé.

Javier Alcalde Briz  
3 C

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada