dimarts, 26 de febrer del 2013

La trobada al riu


Elena estava passejant pel riu i de sobte es va trobar amb unes amigues que feia molt de temps que no veia. Es van alegrar molt i van decidir donar un passeig mentres parlaven .
El passeig va ser divertit i agradable .
Com ja estaven cansades de tant caminar es van seure en un banc. Des d´allí Elena va divisar un enorme i alt pi , va exclamar :Heu vist aquell pi tan gran! Totes es van girar i li van dir :Ací en el paratge del Riu Túria ,els arbres que predominen són el pi blanc ,l´espinus negre,l´olivera...
Quan van acabar de parlar sobre les diferències d´arbres, van començar a parlar sobre les espècies d´animals són:els esquirols ,briguers grossos , llangardaixos ,raboses , eriçons ,algun porc senglar...
Es va fer de nit i es van acomiadar molt contentes d´haver-se vist



Paula Moncho  3B

3 comentaris:

  1. Al riu Túria hi ha molta flora i fauna, pero per a veure-la quasi al complet cal anar a trams del riu més llunyans al de Quart, per exemple si vols veure un porc senglar.

    ResponElimina
  2. La veritat es que si que hi ha molta varietat de flora i fauna al Túria, pero la majoria de la fauna, com esquirols o llangardaixos, són quasi imposibles de veure.

    Sergio Lara
    3ºB

    ResponElimina
  3. Paula,el teu text m'ha agradat un poc perque els árbres del riu són blancs i també la part que m'agrada es cuand estaves con la teua amica dant una volta i tambe que la teu amica diu que diu el paratge del riu Túria els árbres que predominen que son el pi blanc.

    ResponElimina