dijous, 21 de febrer del 2013

Diversió al riu Túria


El tram del riu Túria situat a Quart de Poblet és mediterrani i al nostre tram porta molt poca d’aigua, però és un lloc perfecte per divertir-se.
Al riu Túria de Quart de Poblet podeu fer un muntó de coses divertides i agradables com pot ser el cas de donar-vos una volta amb els amics, passejar el gos, jugar a les cartes… de segur que us agradaria.
També podeu anar amb els pares, oncles, amics... a pescar encara que no és una recomanació molt bona. Pel riu podeu córrer pel matí per fer un poc d’esport o si sou aficionats a les bicis, també podeu anar-hi.
Alguna vesprada també podeu anar a soles per reflexionar de coses que teniu al cap i necessiteu eixir de casa, per tant pense que el riu Túria si seria un bon lloc per anar-hi.
Inclús, si sou gent apassionada a les fotografies aquest riu pot ser perfecte perquè té un paisatge molt bonic i llocs excel·lents.
En aquest riu també podeu aprendre però sobre la naturalesa ja que té unes flors, animals.. magnífics, fins i tot us puc afirmar que vaig anar-hi d’excursió al riu i va ser genial.
Finalment, com podeu vore, és un riu que es pot gaudir prou, per tant us recomane anar perquè de segur que us agradarà.

Naiara Cuartero García 3ºB

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada