divendres, 1 de juny del 2012

UNA VESPRADA DISTINTA


Un dia asolellat una xiqueta morena, amb uns ulls blaus preciosos, un poquet  fosca de pell.
Estava en un Poble anomenat Quart de Poblet. Aquest poble té un riu gran anomenat Riu Túria amb una zona de colors verds immensa on pots anar a passar una vesprada molt relaxant. Un dia, aquesta xiqueta anomenada Alba va anar a seure al costat del riu per a deixar portar els seus sentiments.

La xiqueta estava aseguda allí i desopte un graciós lin va espentar i va caure a l'aigua, peró no ho va aconseguir, i es va mullar tota sencera. Es va ficar a plorar molt desesperadament, perqué no sabia nadar cap.

Una parella que estava passant allí la vesprada van veure a la xiqueta amb aquell disgust tan gran i van anar a ajudar-la immediatament.
El xic es va tirar al riu molt desesperat mentrestant, la xica va cridar a l'ambulancia perquè, Alba tenia molt mala cara. Finalment la varen traure del riu i, com estava marejada, la varen tombar en terra, i alli és va recuperar.




                                                                                          Claudia Villena 3rB

2 comentaris:

  1. Es bon text,encara que les idees esten un poc mal ordenades.

    ResponElimina
  2. Hola Claudia Villena, sóc la teua companya Patricia Ibáñez i t'escric per a dir-te que el teu text m'ha agradat molt. Enora bona!

    ResponElimina