divendres, 8 de juny del 2012

Un dia amb els amics

Un dia de vaga, Alexander va arribar a ma casa a les 11:01 del matí. Vam jugar a la Play 3, tot el matí, amb Miguel i Javierako. Nosaltres només  vam guanyar una partida. Vam acabar de jugar a les 13:56. Vam apagar la Play 3 i vam anar a dinar amb Miguel i Javierako. Quan vam acabar vam anar a la vora del riu  a gaudir del fred de l'herba i el ventijol de l'ombra que donen els arbres. De camí Miguel no parava de fer-li la punyeta a Alexander. Quan vam arribar ens vam tombar a l'herba i vam parlar de les nostres coses. Podríem haver jugat a la vora del riu, perquè és un lloc meravellòs per fer esport. Després d'estar una eson asseguts al terra vam anar a veure l'aigua del riu. Abans estava molt bruta, però ara està més neta inclús hi ha ànecs i peixos. Vam passejar petr la vora del riu i a les 17:24 vam tornar a casa. Va ser un "matí-vesprada" molt divertit.

Jose Santana 3rB

6 comentaris:

  1. Supose que pasareu un bon dia, peró a mi m'agradaría saber que vareu menjar.

    LAURA JAÉN, 3rB

    ResponElimina
  2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
    Respostes
    1. L'autor ha eliminat aquest comentari.

      Elimina
    2. Perquè has eliminat el comentari, es que tens por del que has dit, la proxima vegada pensat-ho millor, que això es de cobards.

      Elimina
  3. Que interesant! M'agrada molt aquesta anecdota! Es molt anecdótica! Sempre he pensat que les matinades jugant a la "Play 3" són les millor!


    Juan Zarzuela Gonzalez 3erB

    ResponElimina
  4. Es el millor text que he llegit crec que sap expressar-se molt bé. Moltes felicitats

    Pablo López

    ResponElimina