dimecres, 27 de juny del 2012

Retrobament al Riu Túria.


 Un 19 d’agost una xiqueta de 15 anys  alta, bruna, amb uns ulls blavosos anava passejant pel riu quan de sobte va escoltar el seu nom, ella es va donar la volta , però no va veure a ningú. Va continuar caminant molt lentament i va escoltar altra vegada el seu nom pronunciat per una veu bastant femenina, es va quedar pensant que eixa  veu li sonava molt, i quan va mirar cap a l´altre costat del riu  va veure a aquella amiga cridada Marisa que feia cuatre anys que no l´havia vista.

Cristina, la xiqueta de 15 anys va anar corrent a donar-li una abraçada però quan s´en va apropara la vora del riu,  va veure que no podia creuar perque portava molta aigua, aleshores varen tindre que  caminar per la vora ,fins a arribar a un pont que ni havia un quilometre més lluny. Es miraven molt desesperadament perque observaven que no arriben mai al pont.

17 minuts més tard varen arribar al pont y el varen creuar amb molta alegria i el primer que varen fer,  és donar-se´n els seus telèfons per a poder estar comunicades ja que no han estat comunicades  durant  aquestos  quatre anys. Varen estar  segudes a la vora del riu contant-se les seues coses  i sense donar-se’n conta es va fent de nit. Desopte sona el telèfon de Marisa. Era sa mare, i li diu que a on estava, perque era          l´hora de sopar i aleshores Maria  li comunica a Cristina que es queda a viure en Quart per a tota la vida.


                                                                             Claudia Villena 3rB

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada