divendres, 15 de juny del 2012

EL CRIM PERFECTE

Hi havia una vegada un riu bonic i tranquil, aquest era el riu Túria de Quart de Poblet. Però un dia en que els núvols tapaven el cel blau, el riu estranyament es va tornar roig i espés.
Antimoni anava un dia passejant a la vora del riu. Quan va creuar el pont, a l'altra banda, va desaparèixer. Alícia, que estava sentada en la gespa, ho va vore i va anar corrents a veure si li havia passat alguna cosa i a soles va trobar una branca tallada per la mitat amb una taca de sang. Va retrocedir un pas enrere i va pegar un crit esgarrifant. Del crit, ella mateixa es va espantar i va caure al riu, però no va tornar a pujar a la superfície. La policia va acudir al instant i va segellar l'entrada del pont.
Lluís, que era un xic curiós, va vore que el riu no tenia el mateix color de sempre. Va decidir creuar el pont. Als pocs segons va notar com es desplomava en terra. Quan va despertar es va vore envoltat de cadàvers. Es va adonar hi havia moltes persones que els havia ocorregut el mateix que a Alícia i Antimoni
Els adormia amb un gas, els torturava, després els matava i finalment els llançava al riu. Quan li va tocar el seu torn, va deixar la ment en blanc i va escoltar un crit esgarrador.

A dia de hui, aquesta llegenda poc coneguda encara s'escolta entre la gent, però el que es desconeix és qui és l'assassí i per que el riu Túria té poc cabal i està brut.

JOAN PAU NÁCHER 3r B

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada